Reisverzekering nodig?

 Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af! 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Reisverzekering nodig?
Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!

Op vakantie? Dan heeft u vast een reisverzekering nodig! Het mooie is dat u hiermee ook ons nog eens een handje helpt. Bij het afsluiten van (een van de) verzekeringen rechts van deze tekst vermeldt, draagt u financieel bij aan Stichting Suvono!

Door een samenwerking met een tussenpersoon die bemiddeld voor de Europeesche Verzekeringen is het voor ons mogelijk om de commissie die normaliter betaald wordt aan de tussenpersoon direct bij te schrijven op de rekening van Stichting Suvono. Uw bijdrage kan daardoor gebruikt worden voor een van de vele activiteiten die wij inmiddels hebben ontplooit in de Malangse wijk Sukun, in het speciaal in ons wijkkantoor Rumah Impuls.

Of u nu een kortlopende verzekering afsluit voor uw jaarlijkse vakantie of een doorlopende reisverzekering omdat u regelmatig Nederland uit bent, maakt voor Stichting Suvono niet uit. Wij kunnen uw steun altijd goed gebruiken!
    Reisverzekeringen
· Doorlopende reisverzekering
· Aflopende reisverzekering

· Doorlopende annuleringsverzekering
· Aflopende annuleringsverzekering

· Lang-op-reisverzekering
· Auto reisverzekering

Klik hier voor verzekeringen!

Stichting Suvono maakt voor het aanbieden van de reisverzekeringen gebruik van het systeem van Europeesche Verzekeringen. Stichting Suvono is voor het afsluiten van deze verzekeringen geen partij in de overeenkomst.
suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,954,711 pageviews