Gerelateerde onderwerpen

 Sari Buah Merah 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Gerelateerde onderwerpen
Sari Buah Merah

Momenteel wordt het vooral in Jakarta overal aangeboden. Het sap van de "Rode Vrucht", dat uitsluitend groeit in de hooglanden van Papua rond de plaats Wamena, in het Jayawijaya-gebergte. De latijnse naam is Pandanus Conoideus Lam. Dit sap wordt verkocht in witte flesjes.

Het zou helpen om zeer ernstige (vrijwel ongeneeslijke) ziektes te bestrijden, zoals tumoren, kanker, HIV/aids, suikerziekte, cholesterol, hoge bloeddruk, hart- en vaatziektes, etc. De smaak heeft iets van levertraan. De rode kleur is zeer hardnekkig (bij morsen). Het gebruik is dagelijks twee maal een eetlepel met vooraf een slok water en ook meteen er na.

We geloven niet in sprookjes en willen (en mogen) geen valse hoop geven aan mensen, die ziek zijn. Wat we wel doen is het zelf uitproberen, als extra medicijn bij de al bestaande medicijnen. Tot op heden is het resultaat verbluffend, al na 2 dagen gebruik.

De specialisten zullen nu ook daadwerkelijke verbeteringen moeten kunnen constateren. Voor Indonesische begrippen is het een tamelijk duur medicijn.Het wordt verkocht per flesje voor ongeveer 20 euro. Daar kan men dan voor drie zo'n weken mee toe. Of men voldoende heeft aan 4 flesjes voor een totale kuur zal moeten gaan blijken. We zullen u op de hoogte houden van de resultaten van het gebruik van "Sari Buah Merah".

Mocht u het willen proberen, dan sturen wij u het graag toe, via vrienden en kennissen of per post.
suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,954,902 pageviews