Nieuws

 7 april 2014: Harry van Kleef overleden 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Nieuws
7 april 2014: Harry van Kleef overleden

Zondagmorgen 6 april 2014 is om 10.30 uur onze waarnemend voorzitter Harry van Kleef overleden. Op woensdag 2 april hielden wij in Malang een bid-bijeenkomst voor Harry, welke hij kon volgen via Skype.

Hij oogde gelukkig en was bij het gebeuren zeer betrokken. Harry was medebestuurder vanaf de oprichting van onze stichting en ons secretariaat was bij hem ondergebracht vanaf juli 2013.

Harry was op vele Indische bijeenkomsten/feesten en Pasar Malam's een bekende verschijning. Zo ook op de Tong Tong-fair. Hij was Guru besar in de Pencak Silat verdedigingssport en was ook bekend als schilder. Zijn werken werden o.a. geveild door veilinghuizen als Christies en Sotheby's Amsterdam.

Tijdens zijn bezoek aan Malang in 2003, waar hij logeerde bij Pim en Pipiet in Jalan Durian nr. 9, maakte Harry ook div. schilderijen ,schetsen en portretten. Ook van een Suvono-meisje dat toen 5 jaar oud was....Mayla.. (en nu dus bijna 16 jaar oud is) Harry heeft een groot deel van zijn werken nagelaten aan onze stichting. Hij krijgt op deze website een eigen gallery, waar u al zijn werken kunt bewonderen.

Harry van Kleef wordt op dinsdagmiddag om 16.00 uur gecremeerd in de Gemeente Delft bij uitvaartcentrum AAKHRI DIDAAI in besloten kring. Wij zijn medebestuurder Hans Pronk dankbaar voor zijn hulp en inzet. Hans heeft gedaan wat hij kon voor Harry. We zullen ons Harry blijven herinneren als een goed , creatief en sociaal mens en vooral als goede vriend - die er altijd voor ons was.suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,919,793 pageviews