Nieuws

 6 december 2013: Resultaat verkiezing voor Stichting Suvono optimaal 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Nieuws
6 december 2013: Resultaat verkiezing voor Stichting Suvono optimaal

Beste vrienden, sponsors en supporters van Stichting Suvono,

Toen de heer Van Schaik (sponsor van Suvono) ons tipte over een verkiezing op de website van Magazine Indisch3 was de tijd om nog aan te melden bijna verstreken.

We moesten stemmen verzamelen om bij de eerste vijf Stichtingen te eindigen, die promotie krijgen op betr. website. Voor december - de maand van geven....

Acht stichtingen - gericht op Indonesië - deden mee, Vooraf wisten we dat we nooit zouden kunnen winnen. Afgelopen jaar was een moeilijk jaar voor ons. Contact met vrienden en sponsors kon vele malen beter, omdat we van de ene maand naar de andere maand rolden zonder dat we goed verslag konden doen over het wel en wee van onze Stichting.

Toch besloten we mee te doen. Een test-case om te zien hoe we er voor staan. Of we mogen rekenen op trouwe vrienden, die ons door dik en dun blijven steunen. En ook als een soort keerpunt - door er deze maand alles aan te doen om ook 2013 goed af te sluiten.

Een foto van Suvono-kinderen in Suvono-shirt voor het Malangse dierentuintje was zelfs door de organisatie gekozen als herkenningsfoto. Daar kon dus niemand omheen. Want je moest er op klikken om verder te gaan.

We deden dus mee in de hoop misschien toch die 5e plaats te kunnen behalen. Vanaf het begin mochten we daar op hopen gezien het resultaat van de eerste stemmen.

Nooit stonden we lager dan op de derde plek. Na ook heel lang tweede te staan en zelfs een poosje eerste (de tranen sprongen mij in de ogen) eindigden we tenslotte op de derde plek, ruimschoots dus bij de winnende vijf stichtingen. Met bijna 250 stemmen. Ons doel was dus ruimschoots gehaald.

Hierbij wil ik dan ook iedereen van harte bedanken voor de stem die aan Stichting Suvono is gegeven. Wij hadden deze opsteker hard nodig.

Wat een mooi cadeau op deze bijzondere Sinterklaas-dag. En wie weet komen er door deze actie ook nog wat fondsen binnen, die wij zo hard nodig hebben, maar ons hoofddoel is al bereikt... de voortgang van onze berichtgevingen en het enthousiasme dat nodig is om ons te blijven inzetten voor onze 200 Suvono-kinderen.

Dank-dank-dank !

Pim Vroegop
Voorzitter Stichting Suvono
suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,919,808 pageviews