Nieuws

 27 april 2013: 8-jarig bestaan Stichting Suvono 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Nieuws
27 april 2013: 8-jarig bestaan Stichting Suvono

De hele maand maart stond bij Stichting Suvono ons 8 jarig bestaan weer centraal. Er was veel bezoek bij Rumah Impuls, niet alleen van de gezinnen met Suvono-schoolkinderen, maar ook van wijkbestuurders en een vertegenwoordiging van de Gemeente Malang.

Dankzij donaties van o.a. de heer Gerard van Soest, Jos Visbeen en de familie Hoekstra.... (speciaal voor aankoop van de rijst) konden we weer feest vieren. ACHT jaar Stichting Suvono is een feit.

Ook vanwege trouwe aankoop-clanditie van o.a. de heer Kwan Soenan (Bandung), Freike Fender Palenewen (Bitung) en Sangadjie Stamps te Tanjung Priok zijn we in staat om ons te kunnen consolideren.

Verder gaat onze dank uit naar trouwe donateurs zoals Hans van Schaik en onze anonieme vriend in Frankrijk. Ook willen we graag noemen Cees Ritsma , Hanspaul Hager (USA) , Auke en Yanti Geertsma en Lara en Martijn.

Want we zijn sterk en invloedrijk in Sukun. We houden 200 kinderen op school en vechten voor hun toekomst en houden ze uit handen van misdaad en misbruik.. Daar blijven wij voor waken.

Blijft u ons helpen alstublieft, want juist omdat we zo kleinschalig zijn en gericht op een heel klein stukje Indonesië (in het hart van de achterdstandswijk Sukun) kunnen we daar sterk zijn en sterk blijven.

Kom kijken en help mee ! Van harte welkom.

suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,919,799 pageviews