Nieuws

 6 oktober 2012: Nieuws uit kampung Sukun 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Nieuws
6 oktober 2012: Nieuws uit kampung Sukun

Met Suvono gaat het nog steeds heel goed en ook met de Suvono-kinderen. We zijn bezig met het bouwen van een gazebo boven de aula. Daar kunnen de kinderen dan rustig hun huiswerk maken en we kunnen er met onze gasten even zitten.

Maar er zijn in onze wijk Sukun heel nare dingen gebeurd. Een alleenstaande moeder (van Dwi) sloeg over de kop met een motor en is vrijwel direct overleden. Een neefje van Deri en Kevin is vermoord na ontvoering door een oom (ze wonen pal naast ons kantoor Rumah Impuls Sukun) en er was pas geleden een meisje van 4 mishandeld door haar vader - die inmiddels is verdwenen.

Dan merk je dat we midden tussen de mensen zijn en niet professioneel genoeg om al deze aangrijpende dingen niet van je af te kunnen zetten. Het doet erg veel met ons, omdat we zo dicht betrokken zijn met iedereen.

En onze steun en toeverlaat Maudy Angenent (ondersteuning secretariaat) is nu alweer een maand geleden overleden. (in Bedum - Groningen). Onderaan een foto van Maudy en haar man Max. Ze waren 51 jaar geen dag zonder elkaar.

Zo hebben we nogal wat te slikken gehad met als gevolg dat al onze activiteiten die telkens onverminderd voort gaan, met stukjes en brokjes kunnen worden doorgegeven. Er is steeds wel wat.

Zo blijven we bezig, maar het doet ons heel erg goed, om de kinderen steeds zo te zien groeien en blij te zien zijn dat ze naar school kunnen. Daar blijven we voor vechten.suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,919,866 pageviews