Nieuws

 4 juni 2012: EEN STEUNPILAAR NEEMT AFSCHEID! 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Nieuws
4 juni 2012: EEN STEUNPILAAR NEEMT AFSCHEID!

Directeur -bestuurder van het Opvangcentrum voor Dak- en Thuislozen IMPULS MAASTRICHT - Eduard Disch is met pensioen.

Een schitterend boekwerkje blijft een herrinnering aan het werk van Eduard Disch. Het voorwoord van Veronica Dirksen in dat boekje "KRONIEK VAN EEN SUCCESVOLLE MAATSCHAPPELIJK ONDERNEMER" 18 jaar IMPULS 1994 - 2012 - begint als volgt: "18 jaar Impuls, 18 jaar Eduard Disch. Boegbeeld voor een aanpak, een overtuiging, een maatschappelijk besef en persoonlijke verantwoordelijkheid, gedreven soms, die staat als een huis."

128 pagina's Hulde voor deze fantastische persoon. Want het mag worden gezegd, Eduard is een man met een hart. Hart voor anderen en hart voor zijn werk.

Stichting SUVONO heeft dat door de jaren heen ook mogen ervaren en heeft veel steun van hem mogen ontvangen. Eduard Disch hielp ons keer op keer. Om hem voor die hulp te bedanken hebben wij onze thuishaven "RUMAH IMPULS SUKUN" naar zijn levenswerk genoemd; IMPULS MAASTRICHT.

Alle hulp was steeds op persoonlijk initiatief. Een samenwerkings-verband tussen de beide IMPULSEN is er niet, maar de band tussen Impuls Sukun en Eduard Disch loopt hier niet ten einde.

Want zelf bij zijn afscheids-receptie werd aan Impuls Sukun (Malang) niet voorbijgegaan. Met een prachtig gebaar zal hij ons helpen om twee grote projecten te verwezelijken. Hierover zullen wij uiteraard verslag gaan doen op onze website.

Natuurlijk houden wij dan nog 1 wens over. Die wens is om Eduard Disch te mogen ontvangen hier in Rumah Impuls Malang. Het zou ons een grote eer zijn.

Verder kunnen we met trots zeggen, dat er een foto van het door ons geschonken blauwe spandoek met de tekst "Veel succes Impuls Maastricht van Impuls Sukun Malang" in het hart van de voorpagina van het herinneringsboekje is opgenomen en ook nog een voorkomt op pagina 63.

In dit boekje staan verder nog 12 nuttige tips voor een startende maatschappelijk ondernemer, die wij u hier niet willen onthouden.

Keer op keer geeft hij ons nieuwe impulsen waardoor wij ons met al onze krachten kunnen blijven inzetten voor een betere toekomst voor zo'n 200 kampong-kinderen uit gezinnen aan de bodem van de Indonesische maatschappij. Een veilige haven ook voor kinderen die soms moeten vluchten voor geweld en intimidatie.

HULDE !suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,919,806 pageviews