Cultuur

 Rondom 'Indië Vaarwel' 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Cultuur
Rondom 'Indië Vaarwel'

Aan de vrienden van het Indische boek en andere belangstellenden.

Amsterdam, 18 mei 2006

Lieve vrienden,

Het doet mij een groot genoegen u mijn nieuwste bundel aan te kondigen:

'De cirkel is nu echt rond'

De subtitel is: ”De waarheid achter de Japanse geschiedbeschouwing”.

Het initiatief om deze bundel te realiseren werd ingegeven door gebeurtenissen rond de release van de Japanse vertaling van mijn boek “Indië vaarwel” in het Amsterdam Okura hotel. Deze gebeurtenis werd door mij, en vele met mij, als zeer emotioneel ervaren. De speeches en de hartverwarmende reacties achteraf waren zo bijzonder en waardevol (ook u was aanwezig of was uitgenodigd) dat een afrondende bundel op z'n plaats is.

Die reacties en speeches en de reacties op mijn boek “Indie vaarwel” met de literaire bijdragen van bekende Nederlanders met hun verhalen en achtergronden zijn in deze nieuwe bundel opgenomen. Het boek van 208 pagina’s is gelardeerd met veel foto’s, waarvan vele een hoge historische waarde vertegenwoordigen.

Kortom laat u aangenaam verassen! Het boek is te koop (€ 29,50) of te bestellen bij van Stockum boekverkopers, Herengracht 58, 2511 EJ Den Haag, ISBN 90-802308-8-X. Het boek is ook te koop tijdens de komende Pasar Malam Besar – van 25 mei tot en met 4 juni a.s – op het Malieveld te Den Haag in de stand van Dorned BV (1129/1130 in de Grand Bazar bij de doorloop naar het Indonesisch Paviljoen), of op de stand van van Stockum “Toko Boekoe” en via de reguliere boekhandel.

Het boek “Indië vaarwel”, dat over mijn leven gaat van 1926 tot 1947, is vertaald in het Engels, Duits, Spaans, Indonesisch en nu ook, wonder boven wonder, in het Japans. Ik kan u wel vertellen: “ik heb dát nooit verwacht!”. Zo mogelijk ben ik op de stand aanwezig om uw exemplaar te tekenen. Ik verheug me op uw komst!

Met vriendelijke groeten,

Pans Schomper
suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,919,834 pageviews